مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان از تدارک و آمادهسازی ۱۵۰ دستگاه اتوبوس برای اعزام زائران حسینی خبر داد.
به گزارش گلستان ما، عادل مصدقی با اشاره به اینکه تاکنون بالغ بر هشت هزار نفر در این استان برای سفر به اربعین در سامانه «سماح» اتوبوس را برای تردد انتخاب کردند، افزود: هماهنگی برای ارایه خدمات به این زائران انجام شده است.
وی توضیح داد: از زمان آغاز طرح جابه جایی زائران اربعین، ۱۴ اتوبوس ۳۵۰ زائر را به سمت کشور عراق منتقل کرده است.
وی بیان کرد: طرح اربعین حسینی در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان از ۲۷ مرداد آغاز شده و تا ۲۰ شهریورماه سال جاری با بسیج امکانات در حوزه جابجایی زائران ادامه دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان یادآور شد: سایت پیش فروش بلیت برای زائران اربعین حسینی هم فعال است و علاقمندان می توانند نسبت به تهیه بلیت اقدام کنند.
انتهای پیام
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد